مرکز پژوهش های صنعت ساختمان

مرکز پژوهش های صنعت ساختمان به منظور بهبود وضعیت صنعت ساختمان ایجاد شده است.

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

فصل سرما شروع شد، مراقب زندگی خود و اطرافیان باشیم

با فرا رسیدن فصل سرما، به طبع استفاده از وسایل گرمازا افزایش پیدا میکند. در این حال رعایت چند نکته ایمنی قبل از در سرویس قرار دادن وسایل گاز سوز میتواند  در حفظ جان شما و خانوادهایتان بسیار کارامد باشد

1_قبل از نصب بخاری از سالم بودن ان اطمینان حاصل شود استفاده از بخاریهایی که مجهز به سیستم تشخیص کمبود اکسیژن (ODS) هستند بسیار با اهمیت میباشد.


2_بررسی نشتی گاز از اتصالات مهم است این کار را میتوانید با استفاده از کف اب و صابون انجام دهید

3_تست مکش از دودکش ها قبل از نصب لوله دودکش بخاری ضروری میباشد. این کار ساده را میتوانید با روشن کردن یک تکه روزنامه و قرار دادن ان روبروی لوله دودکش انجام دهید. در صورتیکه دودکش بخاری درست کار کند باید شعله اتش را به سمت خود بکشاند. لازم به یاد اوری است شاید دودکش شما سال پیش درست سرویس داده باشد ولی این ملاک نیست زیرا امکان دارد در طی این یک سال که از بخاری استفاده نکرده اید جسم خارجی درون دودکش قرارگرفته باشد

4_تمام شلنگ ها باید بایک بست استاندارد به شیر ها و لوله های گاز نصب شده باشند

5_تمام شیرهای مرتبط به وسایل گاز سوز باید مجهز به سر شیر باشند تا در صورت حادثه به سرعت بسته شوند

6_ بدون هماهنگی و اطلاع همسایه ها اقدام به قطع شیر اصلی گاز واحدهای دیگر ننمایید زیرا بعضی از خانواده ها از وسایل گاز سوزی استفاده میکنند که مجهز به ترموکوپل نیست مانند سماور گاز  و با یک بار بازو بسته کردن شیر شعله خاموش شده و گازدر واحد منتشر میشود 

7_درصورتیکه وسایل گرمایشی را روشن کردید و احساس سنگینی و سر درد نمودید ان را جدی بگیرید و به بررسی و چک وسایل گاز سوز و سیستم گاز منزل اقدام کنید 


8_درفصل سرما از پوشاندن تمام درز درب و پنجره  ها به بهانه گرمترشدن خانه خوداری نمایید

9_ قبل از روشن نمودن وسایل گاز سوز به بالای پشت بام رفته و از وجود کلاهک Hمطمئن شوید 

10_در صورت نیاز به مشورت میتوانید با اتش نشانی به شماره تلفن 125 و همچنین شماره تلفن194 امداد حوادث شرکت گاز ویا دفاتر نظام مهندسی مناطق تماس بگیرید.

11_ از سالم بودن شلنگ وسایل گرمایشی اطمینان حاصل شود؛ شاید در طول یک سال گذشته پوسیده شده باشند و دوام خود را از دست داده باشند

12_استفاده از وسایل گاز سوزی که دودکش ان از شیشه و دیوار بیرون داده شده مجاز نیست زیرا وزش یک باد شدید میتواند مانع از مکش دودکش شود

13_ما خانواده هایی ایرانی عادت داریم که شب کله پاچه را برای صبحانه بار بگذاریم و تاصبح اجاق گاز روشن بماند. این کار باتوجه به تغییر ساختار خانه ها از جمله بکار بردن  درب وپنجرهای دو جداره و بدون درز و درنتیجه کمبود اکسیژن و نشر گاز COخطرناک است 

14_دریچه های کوچکی که 30سانتیمتر زیر سقف اپارتمانهای شما تعبیه شده اند دریچه های تامین هوای وسایل گاز سوز میباشد و هرگز نباید مسدود شوند

15_استفاده از لوله بخاری های غیر استاندارد مجاز نیست 


لطفا این متن را انتشار دهید شاید باعث نجات جان خانواده ای شوید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مرکز پژوهش های صنعت ساختمان

آشنایی با سیستم های گرمایشی مدرن

معرفی رادیاتور قرنیزی

معرفی رادیاتور قرنیزی همانگونه که از اسمش پیداست قرنیزی است که همانند رادیاتورهای معمولی توانایی انتقال حرارت و گرمایش را دارد. در این سیستم یک پوسته از جنس آلیاژ آلومینیومی خاص با فرم و شکلی همانند قرنیزی زیبا و با تنوع رنگی بسیار گسترده، جایگزین قرنیزهای مرسوم می‌شود و بدین سبب فضای پشت این پوسته امکان جاسازی رادیاتورهای طولی را فراهم می‌سازد و نهایتا قرنیز تبدیل به سیستم گرمایشی می‌ شود.


معرفی رادیاتور قرنیزی


سیستمی ساده و کارا می باشد که جایگزین قرنیزهای متداول بکار رفته در ساختمان ها اعم از مسکونی و اداری و حتی تجاری شده و با ظاهر و ابعادی در حد قرنیز، کاربری گرمایشی را نیز به قرنیز اضافه می نماید.


معرفی رادیاتور قرنیزی

معرفی رادیاتور قرنیزی محصولی جدید در صنعت تاسیسات می باشد که توانسته است با توجه به قابلیت ها، شکل ظاهری، راندمان بالا و صرفه جویی در مصرف انرژی به سرعت نظر دست اندرکاران صنعت ساختمان و همچنین مصرف کنندگان را به خود جلب نماید.

هر یک از سیستم های گرمایشی متداول از قبیل رادیاتور، گرمایش از کف، فن کوئل، هواساز، داکت اسپیلت، اسپیلت یونیتها و … دارای مزایا و معایبی می باشند لیکن سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی توانسته است بسیاری از مزایای هر یک از این سیستم ها را در خود گردآورده و معایب آنها را نیز برطرف نماید.


معرفی رادیاتور قرنیزی استفاده دو منظوره از فضای قرنیز به عنوان سیستم گرمایشی و قرنیز از یک سو و از سوی دیگر تنوع در رنگ بندی و حتی امکان طراحی فرم و شکل ظاهری این سیستم توانسته است امکانات و شرایطی را فراهم سازد که بسیار مطلوب و مورد توجه مهندسین معمار و طراحان و مجریان دکوراسیون داخلی قرار گیرد. سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی از ساده ترین مکانیزم که در رادیاتورهای معمولی مورد استفاده قرار گرفته است جهت انتقال حرارت استفاده می نماید بنابراین هیچگونه پیچیدگی در این سیستم وجود ندارد. از سوی دیگر به علت راندمان بالای آن، این قابلیت را بوجود آورده است که با کمترین امکانات و تجهیزات شرایط استفاده از این محصول فراهم گردد.


معرفی رادیاتور قرنیزی  می توانند با انرژی های تجدیدپذیر نظیر انرژی خورشیدی (آبگرمکن های خورشیدی) کار کنند. استفاده از انرژی گرمائی منابع انرژی تجدیدپذیر نظیر انرژی زمین گرمائی، پمپ های حرارتی خورشیدی و آبگرمکن های خورشیدی نیازمند استفاده از رادیاتورهایی با سطح حرارتی بزرگ می باشد لیکن رادیاتورهای قرنیزی به نحوی طراحی شده اند که بتوانند با این منابع انرژی با بهترین راندمان کار کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مرکز پژوهش های صنعت ساختمان

تشکیل کمیته ایمنی، بهداشت و سلامت (HSE) در تمامی استان‌های کشور

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان در سومین نشست مدیران مسکن و ساختمان منطقه یک کشور، ضمن اعلام تشکیل کمیته ایمنی، بهداشت و سلامت HSE در ادارات کل سراسر کشور از برگزاری همایش نشان تعالی HSE در آذرماه سال جاری خبر داد.


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست مدیران مسکن‌و‌ساختمان و روسای ادارات نظام‌مهندسی ساختمان مناطق یک کشور(شامل استان‌های تهران، گیلان، مازندران، البرز، قم و قزوین) به همت دفتر مقررات ملی‌وکنترل ساختمان با سخنرانی مدیرکل دفتر مقررات ملی‌و‌کنترل ساختمان، ارایه اقدامات دفتر در راستای وظایف محوله، آخرین اقدامات استان‌ها در خصوص تشکیل کمیته ایمنی در استان‌ها، در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.


این نشست برنامه زمانبندی خود را به ارایه برنامه اجرایی همایش اخلاق حرفه‌ای در مهندسی ساختمان در استان قم، آشنایی با سیاست‌های توسعه مسکن، آشنایی با معماری سازمانی و همچنین جمع‌بندی مصوبات قبلی اختصاص داده بود.


در نشست فوق، حامد مانی‌فر مدیرکل دفتر مقررات ملی‌و‌کنترل ساختمان دستاوردهای برگزاری نشست‌های منطقه‌ای را پرشمار عنوان کرد و گفت: ایجاد زبان و درک مشترک از قوانین، ضوابط، چهارچوب و دستورالعمل‌های ابلاغی، تشکیل کمیته ایمنی در تمامی استان‌ها، بررسی معضل دو نقشه‌ای در استان‌ها، تشکیل کمیته مصالح‌ساختمانی، بازنگری چک‌لیست‌های نظارت‌عالیه، اجرای آزمایشی نرم‌افزار نظارت عالیه توسط استان کردستان در منطقه ۴، برنامه ریزی اجرای طرح کارآموزی قبل از ورود به حرفه (انتخاب استان فارس به عنوان پایلوت) و همچنین اصلاح شیوه نامه ارتقا و تمدید پروانه‌های اشتغال به کار مهندسی در بخش آموزش بخشی از دستاوردهای تشکیل نشست‌های منطقه‌ای است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مرکز پژوهش های صنعت ساختمان